Wie ben ik

Ik ben Anousjka. Sinds mijn afstuderen, van de opleiding HBO Maatschappelijk Werk & Dienstverlening, heb ik de afgelopen 20 jaar met plezier voor de (semi)overheid gewerkt en diverse functies bekleed. Een aantal jaren geleden realiseerde ik mij dat, hoewel mijn werk werd en wordt gewaardeerd, ik het gevoel had dat ik dingen deed omdat ik het kon, maar niet omdat ik het ook wilde. Ik miste een gevoel van vervulling in mijn leven!

De afgelopen jaren is mijn spiritualiteit een essentieel deel van mijn leven geworden, waar ik het voorheen terzijde schoof. Ik heb geleerd om mijn spiritualiteit bewust te gebruiken en om vanuit liefde met meer kracht en energie in het leven te staan. Ik wil jou graag een eigen ervaring bieden en laat mij daarbij inspireren door de engelen. Dat is ook de reden dat ik gestart ben met Angel Inspiration.

Competenties die tevens onderdeel van mijn persoonlijke levensdoel zijn: coaching, training, (motiverend) spreken voor groepen en creativiteit. Mijn uitgangspunt hierbij is dat een ieder de benodigde innerlijke kracht bezit om zijn/haar leven een gewenste richting te geven, vandaar de term ‘benut je innerlijke kracht’. Echter, veel mensen beseffen dit (nog) niet en/of weten niet hoe ze bij hun innerlijke kracht kunnen komen. Daarmee wil ik jou graag van dienst zijn.

Ik maak gebruik van een mix van reguliere coachingsmethodes en benut daarbij mijn spiritualiteit vanuit de positiviteit en kracht van de engelenenergie. Engelen behoren niet specifiek tot een religie en zijn er voor iedereen en helpen jou graag. Tevens maak ik gebruik van edelstenen, die energetisch extra ondersteuning bieden aan de engelenenergie.

Ik zie mijzelf als nuchter en absoluut niet zweverig. Ik respecteer een ieders geloof en pas mijn aanpak aan op diegene die tegenover mij zit; jij moet je er namelijk prettig bij voelen. Mijn spiritualiteit stelt mij in staat sneller en beter tot de kern door te dringen, alsmede om een meer persoonlijke en gerichte aanpak te hanteren. Ik ben dan ook gericht op kortdurende ondersteuning in het hier en nu, waarbij jij leert om je eigen innerlijke kracht (beter) te benutten om je leven verder in te richten naar jouw wensen.

Om jou beter van dienst te zijn heb ik diverse trainingen/cursussen gevolgd en afgerond, onder meer:

Certified Angel Card Reader ™
(Doreen Virtue & Radleigh Valentine)

Indigo Card Reader 
(Charles Virtue)

Archangel Life Coach
(Charles Virtue)

Advanced Angel Certified Practitioner
(Charles Virtue)

Communiceren met dieren
(Karina de Jong)

Mijn aanbod is gevarieerd, zodat je zelf kan kiezen welke
werkwijze het beste bij jou past. Je kan dus kiezen voor een kort coachingstraject of juist voor één of meerdere specifieke workshops. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

Bekijk op je gemak mijn website. Wanneer je vragen hebt kan je altijd een mail sturen naar info@angelinspiration.nl