Reading

Een reading is een eenvoudige manier om antwoorden te krijgen op jouw vragen. Een reading is geen toekomstvoorspelling, maar een middel om jou in het hier en nu op weg te helpen in de goede richting. Online readings zijn tevens mogelijk.   

Kaartreading

Wanneer je antwoorden zoekt op levensvragen; vragen die jou zelf en jouw levenspad betreffen. Een kaartreading (met engelenkaarten of aanverwante kaarten naar keuze) is zeker geen toekomstvoorspelling. Ook wanneer er een verwachte uitkomst wordt gegeven, dan nog bepaal jij je eigen toekomst met jouw handelen. Diverse leggingen zijn mogelijk afhankelijk van de vraag. Voor iedere legging maak ik gebruik van meerdere sets kaarten tegelijk.  Zo gebruik ik 9 kaarten bij een eenvoudige reading (dus eenvoudig is al vrij uitgebreid). Je kan echter ook vragen om een reading met betrekking tot een specifieke complexe situatie of een week-, maand- of jaarreading. Duur circa 30 minuten.

Individueel

Engelenreading

Wanneer je persoonlijke boodschappen wilt ontvangen van je eigen beschermengelen. Tijdens deze reading gaan wij met elkaar in gesprek waarna de antwoorden zullen komen; wat willen zij jou laten weten en/of wat is hun antwoord op jouw vraag of vragen?  Duur circa 30 minuten

Individueel