Disclaimer Angel Inspiration

Teksten, reacties en alle geboden diensten op en via de Facebookpagina of website van Angel Inspiration zijn enkel te gebruiken op uw eigen verantwoordelijkheid en risico. In geen enkel geval zijn ze bedoeld als waarzeggerij en/of als vervanging van behandeling, diagnose of genezing van medische en/of psychische aandoeningen.  De diensten van Angel Inspiration zijn nooit een vervanging voor professionele zorg. Indien u professionele zorg nodig heeft, zoek deze dan ook daadwerkelijk.

Reacties, teksten, kaartleggingen en/of enige andere dienst op de Facebookpagina of website van Angel Inspiration geven geen informatie die bedoeld is voor het vormen van professioneel advies, zoals medisch, psychisch, juridisch, financieel advies e.d.

Iedere uitleg van een kaartlegging, gelezen tekst of reactie wordt beïnvloedt door uw eigen interpretatie. U gebruikt te allen tijde uw eigen gezonde verstand en vrije wil om beslissingen te nemen. Uw keuzes en/of acties zijn uw eigen verantwoordelijkheid. Dit geldt tevens voor diensten die met anderen gedeeld of ontvangen worden als gift.

Angel Inspiration biedt geen garantie (expliciet of impliciet) met betrekking tot de nauwkeurigheid, relevantie en kwaliteit van de informatie. Angel Inspiration is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade of verlies met betrekking tot alle verstrekte informatie en/of aan u verstrekte adviezen. De ontvanger, de bezoeker en/of cliënt van de diensten, blijft te allen tijde volledig verantwoordelijk voor zijn/haar handelen naar aanleiding van de verkregen informatie en/of adviezen.

Angel Inspiration 2017