Coaching

Coaching is breed en kan diverse onderwerpen omvatten. De kern dat ben jij! Soms heb je genoeg aan een inzichtgevend gesprek en soms is begeleiding en motivatie van een coach in een (kort) traject het antwoord. Wat spreekt jou aan? Jij bent en blijft zelf aan zet! Hieronder vind je alle mogelijkheden voor coaching. Online coaching is tevens mogelijk.

Levenscoaching

Wanneer jij wilt leren om vanuit liefde, kracht en positiviteit om te gaan met het leven en alle uitdagingen die het leven biedt; hoe luister ik naar mijn hogere zelf, hoe kom ik in contact met mijn beschermengelen, wat is mijn persoonlijke kracht en hoe kan ik deze benutten, hoe verwijder ik blokkades, hoe kan ik mijzelf helen, hoe kom ik tot positieve manifestaties, hoe leer ik grenzen stellen? Ook kan ik je specifiek meer leren over aartsengelen, beschermengelen en gidsen; de rol die zij vervullen en hoe je contact met ze maakt. Duur circa 60-70 minuten per sessie.

Levensdoelcoaching

Wanneer jij wilt leren wat de betekenis van het levensdoel is, wat het werken aan een levensdoel met zich meebrengt en wat jouw eigen levensdoel is. Samen verkennen wij jouw specifieke mogelijkheden om met jouw levensdoel te (gaan) werken; wat wil ik, op welke manier kan ik aan mijn levensdoel werken vanuit liefde, kracht en positiviteit, welke manier past bij mij als persoon, welke stappen kan ik nemen? Hierbij leer jij te luisteren naar jouw hogere zelf (ziel). Wanneer jij dit wilt leer ik je tevens meer over de aartsengelen en welke rol zij spelen bij het werken aan jouw levensdoel, alsmede wat beschermengelen en gidsen zijn en doen. Verder kan ik jou leren om zelf in contact te komen met jouw beschermengelen en de aartsengelen. Duur circa 60-70 minuten per sessie.

Leren manifesteren

Wanneer jij middels persoonlijke coaching wilt leren wat manifesteren is, hoe het werkt, wat jouw mogelijke valkuilen zijn en hoe je het zelf in je huidige leven en persoonlijke situatie kan toepassen met behulp van korte meditatie en visualisatie. Jij hebt echt geen geluksgoeroe nodig, maar simpelweg de handvatten waarmee je zelf je manifestaties stuurt. Duur circa 60-70 minuten per sessie.

Tevens mogelijk als onderdeel breder coachingstraject.

Energetisch afschermen

Wanneer jij wilt leren jezelf af te schermen voor de energie van andere mensen, met name wanneer deze negatief is en energie uit jou weg trekt. Hierbij leer je gebruik te maken van meditatie, visualisatie, edelstenen en de engelen. Duur circa 60-70 minuten per sessie.

Tevens mogelijk als onderdeel breder coachingstraject